Πάρτε μέρος στο Διαγωνισμό που διοργανώνει η ιστοσελίδα μας και διεκδικείστε μια από τις 10 διπλές προσκλήσεις για το Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού στις 7, 8 και 9 Δεκεμβρίου 2018 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό θα πρέπει να πατήσετε like στην σελίδα μας στο facebook και στην συνέχεια να μας αποστείλετε τα στοιχεία σας στην φόρμα που ακολουθεί.

ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ  ΣΟΚΟΛΑΚΗ
ΜΑΡΙΑ ΤΖΙΩΡΤΖΙΩΤΗ
ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΛΑΗ
ΕΛΕΝΗ ΔΡΑΚΑΚΗ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΡΟΠΑΤΟΡΙΔΗΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ
ΕΙΡΗΝΗ ΣΤΕΡΓΙΟΥ
ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΛΟΥΚΙΑ ΣΤΕΡΓΙΟΥΛΑ

Σας ευχαριστούμε πολύ όλους για τη συμμετοχή σας.

..περισσότερα για το Φεστιβάλ Μελιού

Οι επισκέπτες του φεστιβάλ θα έχουν την ευκαιρία να:

 • Ανακαλύψουν την τεχνική του «τρύγου» των μελισσών.
 • Γνωρίσουν από κοντά παραγωγούς μελιού απ’ όλη την Ελλάδα.
 • Γευτούν γλυκές αλχημείες με μελωμένα φρούτα.
 • Παίξουν διαδραστικά παιχνίδια με την μέλισσα.
 • Δοκιμάσουν σπιτικές συνταγές με μέλι.
 • Βαθμολογήσουν όλες τις κατηγορίες μελιών.
 • Γνωρίσουν Διατροφολόγους και να ενημερωθούν για τις ιδιαιτερότητες του ελληνικού μελιού στο παιδί.

Παράλληλες Εκδηλώσεις 

 • Διήμερο Μελισσοκομικό Συνέδριο (πατήστε εδώ για περισσότερες λεπτομέρειες)
 • Γευσιγνωσία αμιγών κατηγοριών
 • Γαστρονομικές παρουσιάσεις με βάση το μέλι
 • Ενημέρωση καταναλωτών σε ειδικά περίπτερα
 • Εκδηλώσεις για παιδιά με θέμα: «η Μέλισσα και ο κόσμος της»

Τόπος: ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ & ΦΙΛΙΑΣ

Ημερομηνίες και ωράριο λειτουργίας

 • Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 4μμ– 9μμ
 • Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 10πμ – 9μμ
 • Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 10πμ – 9μμ

Ιστοσελίδα: www.greekhoneyfestival.gr

Όροι Χρήσης Διαγωνισμού

Ο διαγωνισμός ξεκινάει την Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018 και ολοκληρώνεται την Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018, στις 23:59.

– Οι νικητές θα πρέπει να αναφέρουν το όνομά τους στην είσοδο του φεστιβάλ με την επίδειξη της ταυτότητας τους για την ταυτοποίηση των στοιχείων.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι κάτοικοι Ελλάδας.

– Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή τους, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο και e-mail), μέσω της συμπλήρωσης της ειδικής φόρμας που βρίσκεται στην ιστοσελίδα μας. Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.

– Η σχετική με το Διαγωνισμό κλήρωση θα πραγματοποιηθεί μέσω του ηλεκτρονικού προγράμματος τυχαίας επιλογής αριθμών, που βρίσκεται στην ιστοσελίδα numbergenerator.org. Ο κάθε συμμετέχων φέρει έναν μοναδικό αύξοντα αριθμό, που καθορίζεται αυτόματα μετά την υποβολή της συμμετοχής του. Θα κληρωθούν 10 νικητές και 10 αναπληρωματικοί νικητές. 

– Mετά την κλήρωση οι νικητές θα ενημερωθούν άμεσα για το δώρο που κέρδισαν  με αποστολή e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση που θα έχουν συμπληρώσει. Οι νικητές του διαγωνισμού θα πρέπει να απαντήσουν εντός  2 ημερών στο email που θα τους αποσταλεί διαφορετικά το δώρο πηγαίνει στον επόμενο κατα σειρά αναπληρωματικό νικητή.  Κατά την παραπάνω επικοινωνία θα ζητούνται από τον νικητή τα πλήρη στοιχεία του προκειμένου να μπορεί να διαπιστωθεί η ταυτοπροσωπία.

–  Αν διαπιστωθεί ότι ο νικητής ή οι νικητές έχουν δώσει μη έγκυρα στοιχεία, ή ότι η συμμετοχή τους δεν πληροί κάποιον από τους όρους του παρόντος, το δώρο ή τα δώρα θα μεταβιβαστούν στον αναπληρωματικό ή στους αναπληρωματικούς νικητές. 

– Σε περίπτωση που έχετε κάνει ήδη like στην σελίδα μας στο facebook μπορείτε να συνεχίσετε στο επόμενο βήμα της αποστολής των στοιχείων μέσω της φόρμας.

– Οι νικητές αποδέχονται τη δημοσίευση του ονόματός τους στην ιστοσελίδα του melissokomianet.gr και στη σελίδα του melissokomianet.gr στο facebook (greek honey).

– Η συμμετοχή στην κλήρωση συνιστά ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση και αποδοχή όλων ανεξαιρέτως των όρων του διαγωνισμού εκ μέρους του συμμετέχοντος.