Τι είναι η κρυστάλλωση;
Η κρυστάλλωση είναι μια φυσική ιδιότητα του μελιού χωρίς να προξενεί καμία αλλαγή στις θρεπτικές και βιολογικές του ιδιότητες. Το κρυσταλλωμένο μέλι δεν είναι χαλασμένο ούτε και νοθευμένο. Αν δεν επιθυμείτε να καταναλώσετε κρυσταλλωμένο μέλι μπορείται εύκολα σε μπεν-μαρί να το ρευστοποιήσετε σε νερό θερμοκρασίας 40-45°C οσπου να επανέρθει στην αρχική του κατάσταση χωρίς να χαθούν τα θρεπτικά του συστατικά. Θα πρέπει να είμαστε λίγο προσεκτικοί με τις θερμοκρασίες γιατί μέλι που θα θερμανθεί στους 70°C για πάνω απο 5 λεπτά χάνει τα θρεπτικά του συστατικά.
We use cookies on our website to give you the most relevant experience by remembering your preferences and repeat visits. By clicking “Accept”, you consent to the use of ALL the cookies.
Manage consent
error: Content is protected !!