Πάρτε μέρος στο Διαγωνισμό που διοργανώνει η ιστοσελίδα μας και διεκδικείστε μια από τις 10 διπλές προσκλήσεις για το Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού στις 6, 7 και 8 Δεκεμβρίου 2019 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Νικητές:

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΥ
ΡΟΔΟΚΛΕΙΑ ΚΑΡΑΛΗ
ΝΑΣΟΣ ΧΡΗΣΤΟΥ
ΑΝΤΩΝΙΑ ΤΟΓΙΑ
ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ ΡΙΑ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΡΑ
ΠΟΛΥΞΕΝΗ ΧΑΤΖΗ
ΧΡΙΣΤΙΑΝΝΑ ΚΑΨΑΛΗ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΡΟΔΙΤΗΣ
ΚΛΕΙΩ ΤΣΑΚΙΡΗ

Βήμα 1ο

Πατήστε like στην σελίδα fb: Greek Honey 

Βήμα 2ο

Στείλτε μας τα στοιχεία σας

[vc_custom_heading text=”.. λίγα λόγια για το Φεστιβάλ Μελιού”]

Την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019 θα ανοίξει τις πύλες του το 11ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού & Προϊόντων Μέλισσας. Το μέλι… θα ρέει άφθονο στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας για ακόμα μια χρονιά αφού περισσότεροι από 250 μικροί παραγωγοί θα προσκαλούν το κοινό να απολαύσει το μέλι τους.

Οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν και να προμηθευτούν μέλι, από τους ίδιους τους παραγωγούς, από όλες τις περιοχές της χώρας μας που παράγουν αγνό – ποιοτικό μέλι, όπως Βυτίνα, Κρήτη, Πιερία, Μεσσηνία, Ηλεία, Θεσσαλονίκη, Ροδόπη, Ικαρία, Κάρπαθο, Κέα, Λήμνο, Λέσβο, Τήνο, Ιωάννινα..

Πολλά κεράσματα και παραδοσιακά εδέσματα θα περιμένουν τους επισκέπτες του Φεστιβάλ και οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να απασχοληθούν δημιουργικά καθόλη τη διάρκεια του τριημέρου στον παιδότοπο του φεστιβάλ με εκδηλώσεις με κεντρικό θέμα «Γνωρίστε το μικρόκοσμο της μέλισσας».

Οι επισκέπτες του φεστιβάλ θα έχουν την ευκαιρία να:

  • Ανακαλύψουν την τεχνική του «τρύγου» των μελισσών.
  • Γνωρίσουν από κοντά παραγωγούς μελιού απ’ όλη την Ελλάδα.
  • Γευτούν γλυκές αλχημείες με μελωμένα φρούτα.
  • Παίξουν διαδραστικά παιχνίδια με την μέλισσα.
  • Δοκιμάσουν σπιτικές συνταγές με μέλι.
  • Βαθμολογήσουν όλες τις κατηγορίες μελιών.
  • Γνωρίσουν Διατροφολόγους και να ενημερωθούν για τις ιδιαιτερότητες του ελληνικού μελιού στο παιδί.

Τόπος: ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ & ΦΙΛΙΑΣ
Ημερομηνίες και ωράριο λειτουργίας
Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019 4μμ– 9μμ
Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019 10πμ – 9μμ
Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019 10πμ – 9μμ

Περισσότερες πληροφορίες: greekhoneyfestival.gr

Όροι Χρήσης Διαγωνισμού
Ο διαγωνισμός ξεκινάει την Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019 και ολοκληρώνεται την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019, στις 23:59.
Οι νικητές θα λάβουν email και θα πρέπει να επιβεβαιώσουν την συμμετοχή τους.  Στην είσοδο του φεστιβάλ θα δώσουν τα ονοματά τους με την επίδειξη της ταυτότητας τους για την ταυτοποίηση των στοιχείων.
– Σε περίπτωση που έχετε κάνει ήδη like στην σελίδα μας στο facebook μπορείτε να συνεχίσετε στο επόμενο βήμα της αποστολής των στοιχείων μέσω της φόρμας.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι κάτοικοι Ελλάδας.
– Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή τους, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο και e-mail), μέσω της συμπλήρωσης της ειδικής φόρμας που βρίσκεται στην ιστοσελίδα μας. Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
– Η σχετική με το Διαγωνισμό κλήρωση θα πραγματοποιηθεί μέσω του ηλεκτρονικού προγράμματος τυχαίας επιλογής αριθμών, που βρίσκεται στην ιστοσελίδα numbergenerator.org. Ο κάθε συμμετέχων φέρει έναν μοναδικό αύξοντα αριθμό, που καθορίζεται αυτόματα μετά την υποβολή της συμμετοχής του. Θα κληρωθούν 10 νικητές και 10 αναπληρωματικοί νικητές. 
– Mετά την κλήρωση οι νικητές θα ενημερωθούν άμεσα για το δώρο που κέρδισαν  με αποστολή e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση που θα έχουν συμπληρώσει. Οι νικητές του διαγωνισμού θα πρέπει να απαντήσουν εντός  2 ημερών στο email που θα τους αποσταλεί διαφορετικά το δώρο πηγαίνει στον επόμενο κατα σειρά αναπληρωματικό νικητή.  Κατά την παραπάνω επικοινωνία θα ζητούνται από τον νικητή τα πλήρη στοιχεία του προκειμένου να μπορεί να διαπιστωθεί η ταυτοπροσωπία. (Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να βρείτε το email επιβεβαίωσης παρακαλώ κοιτάξτε στον φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας (spam/junk folder))
–  Αν διαπιστωθεί ότι ο νικητής ή οι νικητές έχουν δώσει μη έγκυρα στοιχεία, ή ότι η συμμετοχή τους δεν πληροί κάποιον από τους όρους του παρόντος, το δώρο ή τα δώρα θα μεταβιβαστούν στον αναπληρωματικό ή στους αναπληρωματικούς νικητές. 
– Οι νικητές αποδέχονται τη δημοσίευση του ονόματός τους στην ιστοσελίδα του melissokomianet.gr και στη σελίδα του melissokomianet.gr στο facebook (greek honey).
– Η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνιστά ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση και αποδοχή όλων ανεξαιρέτως των όρων του διαγωνισμού εκ μέρους του συμμετέχοντος.