Εισαγωγή στην μελισσοκομεία, Βασική φυσιολογία της μέλισσας
Κόστος εξοπλισμού, περιγραφή, στολές, υπολογισμός ετήσιου κόστους
Κίνδυνοι από ασθένειες και εχθρούς – αντιμετώπιση
Παραγόμενα προϊόντα (μέλι, Βασιλικός πολτός κλπ.) φύλαξη – συντήρηση
Βιολογικό μέλι, πιστοποιήσεις, ορισμός.
Τρόποι να γίνουμε κατ επάγγελμα μελισσοκόμοι, διαδικασία – δικαιολογητικά.
Εκπαίδευση στην μελισσοκομία και δημιουργία βιβλιάριου μελισσοκόμου.
Ένταξη σε προγράμματα επιδοτήσεων διαδικασία – Δεσμεύσεις – οφέλη.
Γιατί τώρα τελευταία πολλοί νέοι θέλουν να στραφούν στην μελισσοκομία.
κόστος εξοπλισμού, κυψέλης, και τι θα πρέπει να κάνω ώστε να πετύχω.
Ιδανικότερες περιοχές ανά κατηγορία μελιού.
Πότε θα διεξαχθεί;
Δευτέρα 15 και Τρίτη 16 Ιουνίου 2015 και μέσα στον μήνα μία μέρα πρακτική.
Που θα γίνει;
Σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα, 3ης Σεπτεμβρίου 132 – Αθήνα σε ειδικά διαμορφωμένη για τον σκοπό αυτό αίθουσα με εποπτικά, και δείγματα, κυψέλες, κλπ.(στους συμμετέχοντες θα σταλεί χάρτης με E-mail).
Κόστος;
80 με Φ.Π.Α
και μέσω Internet είναι 60€
Τι ώρα θα γίνει;
θα Ξεκινάει στις 5.00 το απόγευμα και μέχρι τις 9 μ.μ. (θεωρία).
Στο τέλος της διήμερος παρακολούθησης θα παραλάβουν όλοι οι υποψήφιοι Νέοι μελισσοκόμοι υλικό παρουσίασης (e-σημειώσεις, Help channel after seminar, open Help phone-Line by email).
Η διάρκεια της παρουσίασης θα είναι 4 ώρες το απόγευμα με διαλείμματα.
Θα υπάρχει μπουφές και δείγματα απο μέλια (γευσιγνωσία) για τους συμμετέχοντες. Θα τηρηθεί απόλυτη σειρά εγγραφής.
Τηλέφωνο γραμματείας Εγγραφής:
210-8818416 ώρες: 9:00 έως 20:00 καθημερινά.
Γραμματεία για σεμινάριο με θέμα : Μελισσοκομία αρχαρίων
ή με ένα E-mail: [email protected]