“Η μελισσοκομία αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ελληνικής παράδοσης και της αγροτικής οικονομίας. Η χώρα μας διαθέτει ένα πλούσιο φυσικό περιβάλλον με ποικίλη βλάστηση, το οποίο προσφέρει ιδανικές συνθήκες για την ανάπτυξη των μελισσών και την παραγωγή ποιοτικού μελιού.”
Οι επαγγελματίες μελισσοκόμοι που ολοκληρώνουν με επιτυχία το Σεμινάριο Επαγγελματικής Μελισσοκομίας (100 διδακτικών ωρών), λαμβάνουν την Πιστοποίηση Τεχνίτη Μελισσοκομίας.

Μέσω της πιστοποίησης, οι μελισσοκόμοι μπορούν να:
▪️ Αυξήσουν την αξιοπιστία τους: Η πιστοποίηση δείχνει ότι ο μελισσοκόμος διαθέτει τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για να παράγει υψηλής ποιότητας προϊόντα.
▪️ Βελτιώσουν την εικόνα του επαγγέλματος: Η πιστοποίηση συμβάλλει στην αναβάθμιση της εικόνας του επαγγέλματος του μελισσοκόμου και στην αύξηση της εμπιστοσύνης των καταναλωτών.
▪️ Ανοίξουν νέες επαγγελματικές ευκαιρίες: Οι πιστοποιημένοι μελισσοκόμοι έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να συνεργαστούν με μεγάλες επιχειρήσεις, να συμμετάσχουν σε ευρωπαϊκά προγράμματα και να αποκτήσουν πρόσβαση σε χρηματοδοτικά εργαλεία.

Οι εγγραφές μπορούν να πραγματοποιηθούν είτε ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας www.ige.gr (κλικ εδω), είτε απευθείας στη Γραμματεία του Ι.Γ.Ε. στον Πύργο Συγγρού, Λεωφόρος Κηφισίας 182, Μαρούσι, καθημερινά από τις 09:00 π.μ. έως και τις 13:00 μ.μ.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας μέχρι κάλυψης των θέσεων (20 εκπαιδευόμενοι ανά σεμινάριο).
Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις, μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο +𝟯𝟬 𝟮𝟭𝟬 𝟴𝟬 𝟭𝟭 𝟭𝟰𝟲
(09:00 π.μ. – 13:00 μ.μ.).
🌐 www.ige.gr
✉️ [email protected]