Σας περιμένουμε αυτή την Κυριακή, 28 Οκτωβρίου, για μία Φθινοπωρινή Κυριακή στη Γη στο «Κέντρο της Γης» σε μία ημέρα σύνδεσης του ανθρώπου με τη φύση.

Όπως πάντα, οι εθελοντές της “Συλλογικής Κουζίνας”, μαγειρεύουν με τοπικά και εποχικά προϊόντα και προσφέρουν το κυριακάτικο μεσημεριανό!

Από τις 12.00 μέχρι τις 13.00, οι μικροί μας φίλοι μπορούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα «Bee Camp» από την ομάδα The Bee Camp. Το Bee Camp είναι ένα πρόγραμμα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης που βασίζεται στην τέχνη και χρησιμοποιεί τεχνικές μη τυπικής εκπαίδευσης για να ευαισθητοποιήσει για τα περιβαλλοντικά θέματα και να εμπνεύσει τον σεβασμό στους επικονιαστές και τον ρόλο τους στην παραγωγή της τροφής όλων των οργανισμών.

Παράλληλα οι ενήλικες μπορούν να συμμετάσχουν σε δωρεάν εργαστήρια Αστικής Γεωργίας:

11.30-12.30: “Οι χρήσεις των Βοτάνων”.

12.30-13.30: “Φυτεύουμε Λαθούρι (φάβα)”

13.30-14.30: “Μαθαίνουμε για τα μανιτάρια”

Ακόμα, μπορείτε να πάρετε μέρος στο “Ταξίδι στο Μαγικό Κόσμο του Κέντρου της Γης”. Ένας όμορφος κι απλός τρόπος ώστε ο επισκέπτης να ενημερωθεί, αλλά και να ενισχύσει τις δράσεις της Οργάνωσης Γη και να συμβάλλει στην απρόσκοπτη λειτουργία της.

Όπως κάθε “Κυριακή στη Γη” μην ξεχάστε να επισκεφτείτε το οινοποιείο του Κτήματος Pyrgos Vasilissis – Πύργος Βασιλίσσης – Queen’s Tower για να δοκιμάσετε τα βιολογικά κρασιά!

Αυτή την Κυριακή, 28 Οκτωβρίου, μικροί και μεγάλοι στο Κέντρο Της Γης!