Το 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επαγγελματικής Μελισσοκομίας πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα μεταξύ 1 – 3 Νοεμβρίου 2019 στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών.

Το Συνέδριο διοργάνωσε ο Μελισσοκομικός Σύλλογος Πατρών σε συνεργασία με την Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Μελισσοκομίας (ΕΕΕΜΣ) , την Περιφέρεια και το ΓΕΩΤΕ Πατρών υπό την αιγίδα του ΥπΑΑΤ.

Ομιλήτρια στο βίντεο είναι η κα Ελισάβετ Λαζαρίδου με θεμα: τι θα μπορούσαμε να κάνουμε και δεν κάναμε ως κλάδος.

Ομιλητής στο βίντεο είναι ο κος Ποντίκης Αναστάσιος με θέμα: Μελισσοκομικοί Σύλλογοι Δράσεις και Δραστηριότητες από την αφάνεια στο προσκήνιο.

Ομιλητής στο βίντεο είναι ο κος Καρακωστίδης Νικόλαος με θέμα: Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στη διαμόρφωση του έλληνα μελισσοκόμου.

Ομιλητής στο βίντεο είναι ο κος Νικολάου Δημήτριος με θέμα: Ερασιτεχνική Μελισσοκομία Πρακτικές και Διαχείριση μικρών κοπαδιών.

Ομιλήτρια στο βίντεο είναι η κα Μαγγανά Χαρά με θέμα: Φυσικά καλλυντικά Μια δυναμική προοπτική μεταποίησης των προϊόντων της μέλισσας.

Ομιλητής στο βίντεο είναι ο κος Αθανασιάδης Γιώργος με θέμα: Μελισσοκομία Ακριβείας Προοπτικές & Εφαρμογή στη σύγχρονη μελισσοκομία.

Ομιλητής στο βίντεο είναι ο κος Λύτρας Ιωάννης με θέμα: Σύλλογοι Σφραγίδα, Σύλλογοι Δυναμίτες!

 

Τα βίντεο προέρχονται από τον λογαριασμό του Μελ/κού Συλλόγου Αχαΐας στο YouTube