Η ιστοσελίδα μας διοργανώνει διαγωνισμό μελισσοκομικής φωτογραφίας για μελισσοκόμους και σας προσκαλεί να λάβετε μέρος!

Στείλε μας την καλύτερη μελισσοκομική σου φωτογραφία και κέρδισε 3 μήνες δωρεάν διαφήμιση!

Τα θέματα που θα πρέπει να καλύπτει η φωτογραφία είναι: Μελισσοκομείο, Μέλισσες, Μελισσοκόμος, Μελισσοκομικές εργασίες, Μελισσοκομικά εργαλεία και οτιδήποτε έχει να κάνει με την μελισσοκομία και την μέλισσα.

Ο κάτοχος της φωτογραφίας που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους θα κερδίσει τρεις μήνες δωρεάν διαφήμισης μέσω banner στην ιστοσελίδα μας MelissokomiaNet.gr.

Πατήστε εδώ για να δείτε τις φωτογραφίες που συμμετέχουν στον διαγωνισμό.

Κάτω από κάθε φωτογραφία εμφανίζονται 5 αστεράκια. Αξιολογήστε επιλέγοντας από 1 έως 5 αστέρια.

Διάρκεια Διαγωνισμού: Ο διαγωνισμός λήγει στις 31/12/2020

Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό:

Επιλέξτε την καλύτερη φωτογραφία σας και στείλτε την μέσω της φόρμας υποβολής που θα βρείτε παρακάτω. (Μπορείτε να στείλετε μέχρι 3 φωτογραφίες με καλή ανάλυση). Συνήθως οι φωτογραφίες δημοσιεύονται εντός λίγων ωρών. Καλή επιτυχία σε όλους!

[vc_text_separator title=”ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΟΥ” i_icon_fontawesome=”fa fa-forumbee” i_color=”orange” i_size=”lg” color=”mulled_wine” border_width=”6″ add_icon=”true”]

Η υποβολή των φωτογραφιών έχει λήξει

[vc_text_separator title=”ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BANNER ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ” i_icon_fontawesome=”fa fa-forumbee” i_color=”orange” i_size=”lg” color=”mulled_wine” border_width=”6″ add_icon=”true”]

Η διάρκεια της διαφήμισης είναι για 3 μήνες
Μήνες διαφήμισης: Ιανουαριος-Φεβρουάριος-Μάρτιος 2021
Διάσταση Banner: 300×250
Το θέμα του banner θα είναι στην επιλογή του μελισσοκόμου είτε θέλει να προωθήσει τα προϊόντα του είτε την ιστοσελίδα του με ενεργό σύνδεσμο προς αυτή.

[vc_text_separator title=”ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ” i_icon_fontawesome=”fa fa-forumbee” i_color=”orange” i_size=”lg” color=”mulled_wine” border_width=”6″ add_icon=”true”]

Όροι Συμμετοχής

Ο διαγωνισμός με τίτλο «Μελισσοκομική Φωτογραφία 2020» διοργανώνεται από τη διαδικτυακή ιστοσελίδα MelissokomiaNet.gr, η οποία είναι υπεύθυνη για τη διοργάνωση του διαγωνισμού.

Η ιστοσελίδα MelissokomiaNet.gr διατηρεί το δικαίωμα σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή να ανακαλέσει το διαγωνισμό, να τον παρατείνει ή να μεταβάλει τις ημερομηνίες του.

Διευκρινίζεται ότι οι φωτογραφίες θα δημοσιεύονται μόνο με το ονοματεπώνυμο του συμμετέχοντα καθώς και η περιοχή που έχει τραβηχτεί η φωτογραφία και οι σχετικές πληροφορίες. Τα στοιχεία email και τηλέφωνο θα χρησιμοποιηθούν από τους διαχειριστές μόνο κατά την επικοινωνία με τον νικητή. Η Ιστοσελίδα δεν κρατάει βάση δεδομένων με τα στοιχεία των διαγωνιζόμενων παρά μόνο προσωρινά και σβήνονται αυτόματα κατά την λήξη του διαγωνισμού.

Οι φωτογραφίες και τα πνευματικά δικαιώματα αυτών, πρέπει να ανήκουν στον φωτογράφο, να μην παραβαίνουν διατάξεις της νομοθεσίας και να μην είναι προσβλητικές ή ανήθικου περιεχομένου.

Οι φωτογραφίες δεν πρέπει να έχουν δημοσιευτεί σε κάποιο άλλο δημόσιο διαγωνισμό.

Δεν θα γίνονται δεκτές φωτογραφίες που διαφημίζουν προϊόντα ή υπηρεσίες.

Κάθε συμμετέχων έχει το δικαίωμα να στείλει μέχρι 3 φωτογραφίες. Σε περίπτωση που αποσταλούν παραπάνω από 3 φωτογραφίες, μόνο οι 3 πρώτες θα γίνουν δεκτές.

Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι η φωτογραφία που κέρδισε δεν ανήκει στον διαγωνιζόμενο ακυρώνεται αυτόματα η συμμετοχή του και νικητής είναι ο επόμενος διαγωνιζόμενος με τις περισσότερες ψήφους .

Κατά τον τελικό έλεγχο των ψήφων εάν διαπιστωθεί ότι ο διαγωνιζόμενος έχει χρησιμοποιήσει ψήφους από διαφορετικές ip με παρόμοια κατάληξη ή ip με proxy servers και άλλες τεχνικές ακυρώνεται αυτόματα η συμμετοχή του.

Η ιστοσελίδα MelissokomiaNet.gr διατηρεί το δικαίωμα αναδημοσίευσης αυτών.

Μετά την λήξη του Διαγωνισμού, η υποβολή φωτογραφιών είναι αυτοδικαίως άκυρη.

Η Ιστοσελίδα MelissokomiaNet.gr θα δημιουργήσει στο τέλος του διαγωνισμού ειδική ενότητα που θα εμφανίζονται όλες οι φωτογραφίες που έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό εμφανίζοντας μόνο το ονοματεπώνυμο και την περιοχή της κάθε φωτογραφίας.

Τρόπος Ανάδειξης Νικητή

Ο Νικητής θα είναι αυτός που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες θετικές ψήφους στην φωτογραφία που διαγωνίζεται.

Η επικοινωνία με τον νικητή του διαγωνισμού θα γίνει μέσω email και τηλεφώνου. Σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία με τον νικητή εντός χρονικού διαστήματος δυο (2) ημερών από την ημέρα της ανακοίνωσης, νικητής ορίζεται αυτόματα ο συμμετέχων με την δεύτερη φωτογραφία σε ψήφους κ.ο.κ

Κάθε συμμετέχων ρητά συναινεί στη χρήση του ονόματος και της φωτογραφίας του, άνευ χρηματικού ανταλλάγματος στα πλαίσια διενέργειας του παρόντος διαγωνισμού.

Αποδοχή των όρων. Η συμμετοχή στον παρόντα διαγωνισμό, σημαίνει ανεπιφύλακτη αποδοχή των προαναφερθέντων όρων συμμετοχής στο σύνολό τους.