Διαγωνισμός του MelissokomiaNet.gr με δώρο 10 διπλές προσκλήσεις για το Φεστιβάλ Μελιού!

10 νικητές θα κερδίσουν.. 10 διπλές προσκλήσεις για το Φεστιβάλ Μελιού!

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό μας, απλά κάντε like στη σελίδα του MelissokomiaNet και του Φεστιβαλ μελιού στο facebook, επιλέξτε ποιό είναι το αγαπημένο σας είδος μελιού και συμπληρώστε την φόρμα για την αποστολή των στοιχείων σας.

1) Κάνε like στις 2 παρακάτω σελίδες

 

MelissokomiaNet (fb: Greek Honey)

Φεστιβάλ Μελιού

2) Επέλεξε ποιο είναι το αγαπημένο σου είδος μελιού

Παρακαλούμε επιλέξτε ένα απο τα παρακάτω:

3) Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στην φόρμα που ακολουθεί

Ονοματεπώνυμο (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Όροι Χρήσης Διαγωνισμού

Ο διαγωνισμός ξεκινάει την Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017 και ολοκληρώνεται την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017, στις 23:59.

Οι νικητές θα πρέπει να αναφέρουν το όνομά τους στην είσοδο του φεστιβάλ με την επίδειξη της ταυτότητας τους για την ταυτοποίηση των στοιχείων.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι κάτοικοι Ελλάδας.

– Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή τους, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο και e-mail), μέσω της συμπλήρωσης της ειδικής φόρμας που βρίσκεται στην ιστοσελίδα μας. Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.

– Η σχετική με το Διαγωνισμό κλήρωση θα πραγματοποιηθεί μέσω του ηλεκτρονικού προγράμματος τυχαίας επιλογής αριθμών, που βρίσκεται στην ιστοσελίδα numbergenerator.org. Ο κάθε συμμετέχων φέρει έναν μοναδικό αύξοντα αριθμό, που καθορίζεται αυτόματα μετά την υποβολή της συμμετοχής του. Θα κληρωθούν 10 νικητές και 10 αναπληρωματικοί νικητές. 

Mετά την κλήρωση οι νικητές θα ενημερωθούν άμεσα για το δώρο που κέρδισαν  με αποστολή e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση που θα έχουν συμπληρώσει. Οι νικητές του διαγωνισμού θα πρέπει να απαντήσουν εντός  2 ημερών στο email που θα τους αποσταλεί διαφορετικά το δώρο πηγαίνει στον επόμενο κατα σειρά αναπληρωματικό νικητή.  Κατά την παραπάνω επικοινωνία θα ζητούνται από τον νικητή τα πλήρη στοιχεία του προκειμένου να μπορεί να διαπιστωθεί η ταυτοπροσωπία.

–  Αν διαπιστωθεί ότι ο νικητής ή οι νικητές έχουν δώσει μη έγκυρα στοιχεία, ή ότι η συμμετοχή τους δεν πληροί κάποιον από τους όρους του παρόντος, το δώρο ή τα δώρα θα μεταβιβαστούν στον αναπληρωματικό ή στους αναπληρωματικούς νικητές. 

– Οι νικητές αποδέχονται τη δημοσίευση του ονόματός τους στην ιστοσελίδα του melissokomianet.gr και στη σελίδα του melissokomianet.gr στο facebook (greek honey).

– Η συμμετοχή στην κλήρωση συνιστά ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση και αποδοχή όλων ανεξαιρέτως των όρων του διαγωνισμού εκ μέρους του συμμετέχοντος.